Case study: Videoproductie voor Solar Centrum Nederland​

Solar Centrum Nederland is een specialist in de installatie van zonnepanelen en andere duurzame energieoplossingen. Het bedrijf helpt ondernemingen om hun energievoorziening te verduurzamen.

Brand Empowerment heeft dit als videoproductiebedrijf, dat gespecialiseerd is in het maken van videocontent voor bedrijven, vastgelegd. Brand Empowerment heeft ruime ervaring in het maken van video’s voor diverse branches, waaronder de zonnepanelenbranche.

In opdracht van Solar Centrum Nederland maakte Brand Empowerment een video over de installatie van zonnepanelen bij Niverplast, een producent van verpakkingslijnen voor de voedingsindustrie.

Case study Videoproductie - Solar Centrum Nederland - Brand Empowerment

Doelstelling Solar Centrum Nederland

De video had als doel om te laten zien hoe Solar Centrum Nederland ondernemingen kan helpen om hun energievoorziening te verduurzamen, in dit geval door het installeren van zonnepanelen.

Videoproductie Verhaal vertellen en een boodschap overbrengen - Solar Centrum Nederland - Brand Empowerment

Resultaat

Het resultaat is een mooi voorbeeld van hoe video kan worden ingezet om een verhaal te vertellen en een boodschap over te brengen.

De beelden laten zien hoe Solar Centrum Nederland bij Niverplast duizenden zonnepanelen heeft geïnstalleerd. Daarmee heeft Solar Centrum Nederland bijgestaan in het verduurzamen van de energievoorziening van Niverplast. De video is een waardevolle aanvulling op de website van Solar Centrum Nederland en een mooi voorbeeld van het uitgevoerde werk. De video helpt om nieuwe klanten te bereiken en hun interesse te wekken in zonnepanelen.

Conclusie

De videoproductie voor Solar Centrum Nederland is een succes. En het belangrijkste: de klant is zeer tevreden met het eindresultaat. De video helpt Solar Centrum Nederland om nieuwe klanten te bereiken en hun doelgroep te inspireren.

Videoproductie - Solar Centrum Nederland - Brand Empowerment

Review van Solar Centrum Nederland

“Van begin tot het einde ben ik goed geholpen door Brand Empowerment.

We hebben samen gekeken wat de meest effectieve manier is om alles goed in beeld te brengen. Tussentijds word je goed op de hoogte gehouden over de progressie en of er nog aanpassingen nodig zijn. Uiteindelijk is alles uitgewerkt tot een prachtige video.

Voor ons, zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt voor je goede hulp Stephan.

Nick Katgerman
Algemeen Directeur bij Solar Centrum Nederland B.V.

Nick Katgerman - Algemeen Directeur bij Solar Centrum Nederland B.V.
Stephan van Halsema - Brand Empowerment
Stephan van Halsema - Brand Empowerment

Breed scala aan videomarketing diensten

Videomarketing is een krachtige manier om uw bereik, engagement en conversies te vergroten. Brand Empowerment biedt een breed scala aan videomarketing diensten aan, waaronder:

Laten we in contact komen

Graag zou ik je verder willen helpen bij het bereiken van jouw zakelijke doelen. Als je geïnteresseerd bent in mijn diensten of als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met me op. Ik sta altijd klaar om te helpen en samen te werken aan een oplossing die bij jouw specifieke behoeften past. Laat hieronder je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Recente projecten

Ontdek mijn recente projecten waar ik met trots aan heb gewerkt. Klaar om geïnspireerd te worden en te ontdekken hoe ik ook jouw bedrijf kan helpen groeien?

Promotievideo Solar Centrum Nederland

Videoproductie: duurzame transformatie van Niverplast door de expertise van Solar Centrum Nederland!

Aftermovie Bad Shoes op Lente Live 2023

Dit is de aftermovie die ik heb gefilmd en geëdit van het optreden van Bad Shoes op het festival Lente Live 2023.

Mijn tevreden klanten

Ik ben trots op de tevredenheid van mijn klanten. Ik ben dankbaar voor de feedback die ik van hen ontvang, en ik wil deze graag delen met mijn potentiële klanten.

De volgende testimonials zijn afkomstig van klanten die ik heb geholpen om hun doelen te bereiken. Ze geven een gedetailleerd beeld van mijn diensten en hoe ik mijn klanten heb geholpen om hun doelen te bereiken.

Ik hoop dat deze testimonials u helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over of ik de juiste partner voor u ben.

"Van begin tot het einde ben ik goed geholpen door Brand Empowerment.

We hebben samen gekeken wat de meest effectieve manier is om alles goed in beeld te brengen. Tussentijds word je goed op de hoogte gehouden over de progressie en of er nog aanpassingen nodig zijn. Uiteindelijk is alles uitgewerkt tot een prachtige video.

Voor ons, zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt voor je goede hulp Stephan."

★ ★ ★ ★ ★

Nick Katgerman Algemeen Directeur bij Solar Centrum Nederland
Nick Katgerman - Algemeen Directeur bij Solar Centrum Nederland B.V.