Over mij

Ik wil graag mijn passie voor fotografie, videoproductie en webdesign met je delen. Mijn vader heeft mij de hobby fotografie bijgebracht. Zolang als ik me kan herinneren, was hij altijd aan het fotograferen, bij feestjes, uitstapjes, vakanties en meer. Rond mijn 12e verjaardag kreeg ik mijn eerste camera en is daarmee is mijn liefde voor fotografie ontstaan. Op vakanties, uitstapjes en in diverse banen heb ik altijd mijn passies geprobeerd te benutten. Na vele jaren heb ik besloten om mijn hobby zakelijk voort te zetten.

Ik geloof dat het van groot belang is om mijn klanten te helpen bij het versterken van hun online aanwezigheid en het verbeteren van hun merkimago. Ik richt mij voornamelijk op kleine tot middelgrote bedrijven die zich willen onderscheiden van hun concurrenten door middel van een aantrekkelijke en goed functionerende website, (bedrijfs)video of productfoto’s.

Met trots kan ik zeggen dat ik in februari 2023 Brand Empowerment heb opgericht. Mijn ervaring en passie hebben mij geïnspireerd om een eigen bedrijf te starten, zodat ik mijn vaardigheden kan inzetten om bedrijven te helpen hun online aanwezigheid te versterken en hun merkimago te verbeteren. Ik kijk er naar uit om met je samen te werken en jouw visie tot leven te brengen.

Videoproductie - Optreden Bad Shoes - Brand Empowerment
Stephan van Halsema - Brand Empowerment
Stephan van Halsema - Brand Empowerment

Missie Brand Empowerment​

De naam Brand Empowerment heb ik bewust gekozen omdat het mijn missie weergeeft om bedrijven te ondersteunen bij het versterken van hun merk en het vertellen van hun verhaal aan hun doelgroep. Mijn doel is om je te helpen jouw verhaal op een effectieve manier te communiceren, en ik ben ervan overtuigd dat een combinatie van beeldmateriaal en een krachtige website hierbij kunnen helpen. Ik werk graag met je samen om te bepalen welke middelen het beste passen bij jouw bedrijf en hoe we deze kunnen inzetten om jouw merkimago te versterken en jouw doelgroep te bereiken.

Laten we in contact komen

Graag zou ik je verder willen helpen bij het bereiken van jouw zakelijke doelen. Als je geïnteresseerd bent in mijn diensten of als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met me op. Ik sta altijd klaar om te helpen en samen te werken aan een oplossing die bij jouw specifieke behoeften past. Laat hieronder je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.